:::: MENU ::::

Voetreflexmassage

Deze massage is een bijzondere massage. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Voetreflexmassage brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging. Als een orgaan of lichaamsdeel niet goed werkt, weerspiegelt zich dat in de voeten. De plek in de voet die overeenkomt met een niet goed functionerend orgaan wordt pijnlijk. De pijnlijke plek in de voet ontstaat in eerste instantie doordat de doorstroming van energie blokkeert.

Daardoor gaan het bloed en het lymfevocht minder stromen. Afvalstoffen kunnen moeilijker worden afgevoerd en voedingsstoffen moeilijker aangevoerd. Dit proces gaat zichzelf versterken. Tijdens de massage worden de afvalstoffen vergruist, verdeeld en afgevoerd.
Het leven stroomt weer!

voetreflexmassage_siammaandathai

De interactie tussen uw masseuse Linda en u is een belangrijk aspect voor succesvolle behandeling. Er is ruimte voor u om tijdens de massage op uw eigen wijze te kunnen reageren. Het is goed als u uw aandacht brengt naar de plaatsen waar u gemasseerd wordt en naar de plaatsen in uw lichaam waar u de doorwerking van de massage kan voelen. Vooral bij pijn kan deze vorm van aandacht verlichting geven.

 

Veranderde openingstijden! Afspraak maken.. 06-41671479